Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16

Love is in the air - Aero fra Dethleffs

Den traditionelle klassiker i et luftigt moderne Aero-udseende. Den svungne baglygteholder med integrerede baglygter virker næsten som et smil. Indvendig opstår der med det samme god stemning takket være det klare lyse design. Velgennemtænkte og populære planløsninger byder på maksimal plads og størst mulig fleksibilitet.

Aero er ideel til campister, der lægger vægt på „Made in Germany“. Taget, fronten og bagenden på den nye campingvogn består af robust GFK, der giver beskyttelse mod vind og vejr.

Vælg din ideelle rejseledsager blandt otte nye planløsninger. Afhængigt af modellen kan vognen også trækkes af mindre køretøjer med sine kompakte mål, der omfatter en længde fra 634 cm og en totalvægt fra 1.300 kg.

Du kan købe denne Dethleffs Aero campingvogn her hos Klarup Caravan ved Aalborg i Nordjylland, og du kan se vores udvalg af vogne på lager lige her.

 

Udvalgte højdepunkter ved Dethleffs Aero campingvogn

• En grund til at feste: Mange komponenter til en attraktiv pris takket være 90-års jubilæumsudstyret
• Rigtig iøjnefaldende: Det moderne udvendige design tiltrækker alles blikke, og også de indre værdier overbeviser
• Det er jo typisk Dethleffs: De raffinerede og populære planløsninger for enhver smag
• Winter is coming: Udstyret til køligere temperaturer med Vinterkomfort-pakken som ekstraudstyr
• Beskyttet mod vejr og vind med robust GFK på tag, front og bagende


Kig forbi og se nærmere eller kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på vores sortiment eller for at få kompetent rådgivning og vejledning om, hvilken Dethleffs campingvogn der vil være den rette for lige netop dig og dine behov. Vi står klar til at hjælpe dig, og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.
Vi har stor erfaring inden som campingforhandler, og vores dygtige og imødekommende personale står altid klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning.