Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16

Nordjyllands største Variant trailer-forhandler

Stort udvalg af Danmarks bedste trailere

Er du på udkig efter en trailer i en ordentlig kvalitet, der er rummelig, og som kan holde til at blive brugt i de næste mange år? Hvorfor så ikke vælge Danmarks bedste trailer; Variant. Hos Klarup Caravan ved Aalborg finder du Nordjyllands største Variant trailer-forhandler, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, der passer til dine ønsker og behov.

 

En danskproduceret trailer i høj kvalitet

Variant er stadig og vil forblive en danskproduceret trailer. Dette mener vi er et kvalitetsstempel i sig selv, og med mere end 400.000 solgte trailere er der sikkerhed for både kvalitet og komfort, når valget falder på en Variant trailer.

 

Vi har været Variant trailer-forhandler siden 1976

Variant startede deres produktion af trailere tilbage i år 1975, og fra år 1976 har vi været Variant trailer-forhandler. Det betyder også, at vi igennem alle disse år har fået et solidt kendskab til produktet og derfor kan sikre dig den bedst mulige rådgivning.
Vi er lagerførende med alle de mest solgte modeller, således at vi kan levere dem fra dag til dag.
Mangler du udstyr til din Variant trailer, så kan vi også hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af alt, hvad du måtte have brug for til din trailer.

 

Det kan for eksempel være:
• Presenninger
• Net
• Lygter
• Næsehjul
• Presenningsbøjle

Samtidig kan vores dygtige caravanteknikere hjælpe dig, hvis din trailer skal repareres eller have efterset bremser og lignende.

 

Kontakt vores Variant "ekspert" for en snak om dine behov

Du er velkommen til at kontakte vores Variant ”ekspert” Steen Jørgensen på telefon 91 91 84 14 for en snak om dine behov.


Vi er Nordjyllands største Variant trailer-forhandler, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige model, når du leder efter en danskproduceret trailer i højeste kvalitet eller udstyr hertil.