Hverdage kl. 9.30-17.00 • FARS DAG KL. 11-16 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage kl. 9.30-17.00 • FARS DAG KL. 11-16 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16

Salg af autocampere fra Malibu

Innovative autocampere og vans

Er du på udkig efter en autocamper eller en van til din næste campingferie? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Klarup Caravan tilbyder vi blandt andet salg af autocamper og vans fra Malibu i vores forretning ved Aalborg i Nordjylland - helt præcis på Jørgensmindevej 22 i Klarup.

 

Den bedste autocamper til din ferie

Malibu er en innovativ virksomhed, der stadig ledes af ejeren selv. Virksomheden lægger stor vægt på, at alle de ansatte har det samme engagement i virksomheden som ejeren. Alle ansatte arbejder ud fra ét samlet mål, nemlig at producere og fremstille de bedste vans og autocampere til dig og din ferie. Det må da siges at være et rigtigt godt udgangspunkt for at lave nogle gode autocampere.
Malibu lægger da også stor vægt på, at kvaliteten af bilerne er blandt den bedste i sit prissegment. I 2015 blev Malibu tildelt prisen Innovation of the Year af tyske AutoBild. Dette understreger også, at autocamperne fra Malibu er nytænkning, kvalitet og en god pris i ét.

 

Vi tilbyder salg af autocamper til ethvert behov

Vi tilbyder salg af autocamper fra Malibu til ethvert behov. Malibu fremstiller deres autocampere i flere forskellige modeller, og der er også rigtig gode muligheder for at tilvælge forskelligt ekstraudstyr og for at vælge forskelligt interiør.

 

Links til Malibu Van 2023:

 

Links til Malibu hel- og delintegreret autocamper:

 

Se vores udvalg af vans og autocampere til salg

På denne side kan du finde vores udvalg af nye og brugte vans og autocampere til salg. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde en ny eller brugt autocamper, der lever op til dine ønsker og behov. Vi har stor erfaring inden for salg af autocampere, vans og campingvogne.