Hverdage kl. 9.30-17.00 • FARS DAG KL. 11-16 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage kl. 9.30-17.00 • FARS DAG KL. 11-16 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16

Brugt campingvogn til salg

Avanceret søgning
Årgang:
Pris:
Egenvægt:
Totalvægt:

Brugte campingvogn til salg

Campingforhandler i Jylland

Overvejer du at købe en brugt campingvogn i stedet for en ny, og leder du efter en campingforhandler i Jylland? Så står vi hos Klarup Caravan klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den model, som du søger, hvad enten det er en brugt eller en ny campingvogn.

Vi holder til i Klarup lige ved Aalborg i Nordjylland, og vi har et stort udvalg af både brugte såvel som nye campingvogne og diverse campingudstyr. Vi er det førende camping- og fritidscenter i Nordjylland. Vi råder over hele 5.000 kvadratmeter med alt til camping og fritid, og vi har også noget til dig og dit campingliv.

 

Køb en brugt campingvogn fra kendte producenter

Her på denne side kan du finde en oversigt over alle vores brugte vogne, herunder udstillingsmodeller, som vi har til salg lige nu. Hvis du leder efter en bestemt model, kan du med fordel bruge søgefunktionen øverst på siden, men du kan også blot gå længere ned på siden for at se alle vores brugte campingvogne til salg.

Vi forhandler et stort udvalg af brugte campingvogne fra en række kendte og ikke mindst anerkendte producenter. Iblandt vores udvalg kan du både finde en Adria Action, en Adria Adora, en Adria Alpina, en Adria Altea, en Adria Astella og en Adria Aviva, men også en Dethleffs C'joy, en Dethleffs Aero, en Dethleffs Camper, en Dethleffs Nomad, en Dethleffs Beduin samt en Bürstner, en Kabe og en Hobby campingvogn.

 

Få råd og vejledning af vores dygtige medarbejdere

Vi forhandler nye campingvogne fra Adria og Dethleffs, men vi har også brugte vogne, herunder udstillingsmodeller. Derudover har vi fortelte og alt andet udstyr til campingvognen.
Vi har en række dygtige og venlige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, når du skal anskaffe dig en brugt campingvogn til din næste campingferie.
Derudover har vi et topprofessionelt værksted, som kan hjælpe dig, når din campingvogn skal til service, eller hvis den skal til reparation.

 

Hvad koster en brugt campingvogn?

Vores priser for en brugt campingvogn afhænger naturligvis af, hvad vi aktuelt har på lager, og prisen for den enkelte campingvogn afhænger af mærke, model, stand og årgang. Vores brugte vogne koster typisk helt op til omkring 400.000 kroner, men du kan også finde en billig model.

Du er velkommen til at kigge forbi vores camping- og fritidscenter for at se nærmere på udvalget, eller du kan starte med at se nærmere her på siden. Du kan også ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en brugt campingvogn.