Husk! Åbent Skærtorsdag og 2. Påskedag kl. 11-16 / Lørdag kl. 10-15
Åbent hver weekend
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Husk! Åbent Skærtorsdag og 2. Påskedag kl. 11-16 / Lørdag kl. 10-15
Åbent hver weekend

Dethleffs campingvogn Camper® – nye vinde for familiecampingvognen

Camper® er indbegrebet af familietanken mere end nogen anden campingvognsserie i Dethleffs modelprogram. Kom bagage i campingvognen, spænd børnene fast, tank bilen op, og kør af sted. Det er det essentielle ved campingvognen.

Interiøret fremstår lyst, rummeligt udformet og bekvemt. Denne campingvogn er perfekt egnet til alle behov og enhver personkonstellation takket være sit brede modelprogram. I Camper® kan selv store familier med små børn få en afslappet ferie med alt, hvad der hører sig til.

Du kan købe denne Dethleffs Camper® campingvogn her hos Klarup Caravan ved Aalborg i Nordjylland, og du kan se vores udvalg af vogne på lager lige her.

 

Udvalgte højdepunkter ved Dethleffs Camper® campingvogn

• Plads til alle børnene: Stort udvalg i familieplanløsninger med køjesenge
• Ferieklar med omfattende standardudstyr
• Sikker på rejsen med Dethleffs sikkerhedsudstyr
• Flot eksteriørdesign med designbaglygteholder, der har integrerede lygter for at skabe en stilfuld fremtoning
• En rigtig rejsecampingvogn med planløsninger på under 7 meterKig forbi og se nærmere eller kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på vores sortiment eller for at få kompetent rådgivning og vejledning om, hvilken Dethleffs campingvogn der vil være den rette for lige netop dig og dine behov. Vi står klar til at hjælpe dig, og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.
Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vores dygtige og imødekommende personale står altid klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning.