Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16

Erfaring betaler sig - Nomad fra Dethleffs

Gennem mange år har campingvognen Nomad fra Dethleffs været en tro ledsager for campistpar og familier, der lægger vægt på elegant stil og høj standard. Campingvognen er en garant for afslappende ferie i en perfekt atmosfære takket være i alt 13 planløsninger samt et moderne og elegant interiør.

Lyst, ædelt møbleret og rummeligt indrettet er det den ideelle campingvogn for moderne nomader på farten. Ikke kun erfarne campingvenner foretrækker denne campingvogn, men også begyndere vil finde sig perfekt til rette med den mindre model. Den valgfri vinterpakke gør også rejsen om vinteren til en nydelse i denne komfortcampingvogn. 

Du kan købe denne Dethleffs Nomad campingvogn her hos Klarup Caravan ved Aalborg i Nordjylland, og du kan se vores udvalg af vogne på lager lige her.


Udvalgte højdepunkter ved Dethleffs Nomad campingvogn

• Noget for enhver smag: Stort udvalg af rejsecampingvogne, dobbelt- og enkeltsenge
• Eksklusivt eksteriørdesign: Med smarte detaljer, designbaglygteholder med LED-belysning og rangeringsgreb i kromudførelse
• Ren velvære: Elegant bodelsdesign med stemningsfuldt lyskoncept
• Madlavning som derhjemme: Veludstyret gourmetkøkken med oplyst køkkenbagvæg
• Ferieklar med meget standardudstyrKig forbi og se nærmere eller kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på vores sortiment eller for at få kompetent rådgivning og vejledning om, hvilken Dethleffs campingvogn der vil være den rette for lige netop dig og dine behov. Vi står klar til at hjælpe dig, og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.
Vi har stor erfaring som campingforhandler, og vores dygtige og imødekommende personale står altid klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning.