Hverdage: 9.30-17 • Søndag: 11-16
Åbent Søndag 11-16
Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Hverdage: 9.30-17 • Søndag: 11-16
Åbent Søndag 11-16

Adria Action fortelt til din campingvogn

 

Køb dit nye Adria Action fortelt hos os

Er du på udkig efter et nyt Adria Action fortelt til din campingvogn, og leder du efter en forhandler i nærheden af dig? Så besøg os hos Klarup Caravan. I vores butik i Klarup ved Aalborg i Nordjylland forhandler vi et stort udvalg af alt lige fra campingvogne til alt relateret udstyr, og du kan derfor selvfølgelig også købe dit nye Adria Action fortelt hos os.

 

Dometic Mobil AIR Pro 361/391

Dette luftfortelt til campingvogne er 3,95 meter bredt. Det er designet til følgende campingvogne: Adria Action 361 LH, 391 PD og 391 PH.
Mobil Air Pro forteltet pumpes op fra et enkelt punkt, hvilket giver en meget pålidelig ydeevne samt en utrolig nem opsætning hver gang. Det behøver ikke at tage lang tid eller at være besværligt at sætte forteltet op på campingvognen. I hvert fald ikke med dette Adria Action fortelt.
Teltet kommer i en flot blå farve, der passer i farverne til din Adria campingvogn. Teltet har et spidst tag, som giver dig en fornemmelse af, at der er masser af plads og rummelighed indenfor i teltet.
Både sider og fronter kan lynes helt af, så du også har mulighed for at bruge dit Adria Action fortelt som solsejl på de varme dage.

Teltets tekniske specifikationer:
• Weathershield™ Pro materiale
• Single Point Inflation Air Frame-teknologi
• Air Frame-teknologien med ét oppumpningssted sikrer dig en nem og pålidelig opsætning og en stærk konstruktion
• Dual-Pitch-taget øger loftshøjden, hvilket sikrer dig ekstra plads og rummelighed, ligesom taget afleder vand effektivt samt sikrer en effektiv vindafbøjning
• Det slidstærke og lette Weathershield™ Pro materiale er gennemtestet i flere forskellige temperaturer og miljøer.
 

Få kyndig rådgivning og vejledning hos os

Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Adria Action fortelt. Du er derfor velkommen til enten at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov eller til at besøge os i butikken for at se nærmere på de forskellige muligheder, der er til lige netop din campingvogn.