Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage 9.30-17 . Lørdag LUKKET . Søndag 11-16
Lør. Lukket. Søn. 11-16

Dethleffs C'Joy – den perfekte campingvogn for begyndere

C’Joy fra Dethleffs er den perfekte campingvogn for begynderfamilier og prisbevidste campingvenner. Takket være sin lette vægt kræver den ikke en alt for stor bil. Her er det nok med kørekort B.

Da denne campingvogn for begyndere heller ikke er alt for bred, er selv smalle veje ikke noget problem. Uanset om du kun rejser som par eller sammen med hele familien, så byder denne campingvogn på alt, hvad der hører til en afslappet ferie. Afhængigt af udførelsen kan op til syv personer tilbringe natten komfortabelt i campingvognen.

I den forbindelse behøver du ikke at undvære komforten med et ægte badeværelse og et fuldt udstyret køkken. Den gennemtænkte indretning og den attraktive pris vil med det samme overbevise enhver campingbegynder.​

Du kan købe denne Dethleffs C’Joy campingvogn her hos Klarup Caravan ved Aalborg i Nordjylland, og du kan se vores udvalg af vogne på lager lige her.

 

Udvalgte højdepunkter ved Dethleffs C'Joy campingvogn

• Den perfekte begyndercampingvogn: Billig i anskaffelse og med alt det, du behøve
• Vær ikke bange for smalle passager: En af de smalleste campingvogne i sin klasse med bare 2,12 m bredde
• En ægte letvægter: Med en passende personbil er det almindelige klasse B-kørekort tiltrækkeligt
• Beskyttet mod vejr og vind med robust GFK på tag, front og bagende
• Du behøver ikke at skulle undvære noget: Med meget opbevaringsplads og stor nyttelast kan du tage alt det med, du skal brugeKig forbi og se nærmere eller kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi vores campingcenter for at se nærmere på vores sortiment eller for at få kompetent rådgivning og vejledning om, hvilken Dethleffs campingvogn der vil være den rette for lige netop dig og dine behov. Vi står klar til at hjælpe dig, og du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information.
Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vores dygtige og imødekommende personale står altid klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning.