Hverdage kl. 9.30-17.00 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16
Vi åbner i dag kl. 09:30
Hverdage kl. 9.30-17.00 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16

Reparation af campingvogn / autocamper og anden vedligeholdelse

Vi har et moderne og topprofessionelt værksted 

Er det blevet tid til en reparation af din campingvogn eller autocamper?
Så kom forbi vores værksted. Hos Klarup Caravan har vi stor erfaring med reparation, service og anden vedligeholdelse af campingvogne, autocampere, hestetrailere samt fritidstrailere. Det kan være enten en ny eller brugt. 

Vi reparerer det meste, uanset om du har problemer med fugt og råd i campingvognen, eller vi skal stå for reparation af vandhane eller af buler.

Vores moderne og topprofessionelle værksted på 800 kvadratmeter ligger ved Aalborg, hvor vi ordner vogne for campister fra hele Nordjylland. Du kan aflevere campingvognen selv, eller vi kan lave en aftale om, at vi henter og bringer den. Værkstedet har åbent på alle ugens hverdage kl. 7.30-16.00. Dog er telefonerne først åbne fra kl. 9.30. 

 

Service, reparation og vedligeholdelse af campingvogn og autocamper

Vores mekanikere har mere end 30 års erfaring indenfor faget, og derfor kan vi servicere og reparere alle mærker. Vi kan også udføre alt i forsikringsreparationer. Vi sender gerne vores servicevogn ud, hvis der for eksempel opstår problemer på campingpladsen, og vi flytter også gerne din vogn, hvis du ikke selv har mulighed for det.  

Vi er et godkendt DCU-testcenter og tilbyder alle DCU's eftersyn. DCU er campisternes interesseorganisation, som har cirka 50.000 medlemmer. DCU udvælger efter strenge krav, hvilke værksteder der har rammerne til at blive godkendt. Dette betyder, at du som kunde har sikkerhed for, at vores værksted behandler din vogn professionelt ved service og reparation af campingvogn. 

Vores værktøj og lokaliteter bliver årligt efterset af Teknologisk Institut. Dette er for at sikre, at vores værktøjer altid er kalibreret, så de afgiver korrekte målinger ved enhver reparation og vedligeholdelse af campingvogn eller autocamper.

Vi er medlem af sammenslutningen Campingbranchen, som er din yderligere garanti for kvalitet og sikkerhed. Campingbranchen er en forening, som arbejder for at fremme camping i Danmark. Der bliver for eksempel stillet krav til os som medlem om klagebehandling fra kunder. 

 

Hvad koster reparation af campingvogn eller autocamper? 

Vores priser for service og reparation af campingvogn eller autocamper afhænger naturligvis af omfanget. Måske er der tale om en mindre reparation og vedligeholdelse af campingvogn eller autocamper, som er billig, men der kan også være tale om en større forsikringsskade.  

Vi klarer alle former for skader på alle typer campingvogne og autocampere, og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Det eneste, som du skal gøre, er at anmelde skaden og komme ud til os med din campingvogn eller autocamper. Alternativt skal du bede os om at hente campingvognen eller autocamperen. 

Vi giver gerne et overslag, når vi kender skadens opfang. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et serviceeftersyn eller lignende. Kontakt os for at aftale nærmere om reparation og anden service af campingvogn eller autocamper.