Hverdage kl. 9.30-17.00 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16
Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Hverdage kl. 9.30-17.00 • Lørdag lukket • Søndag kl. 11-16
Hver.: 9.30-17•Søn. 11-16

Service af campingvogn af alle mærker og modeller

Vi udfører et grundigt serviceeftersyn af din campingvogn
Ligesom din bil bør komme til serviceeftersyn regelmæssigt, så bør din campingvogn også få udført service løbende, så du hele tiden kan være sikker på, at den fungerer, som den skal. Det er især vigtigt, inden du tager af sted på ferie, så du ikke risikerer, at den pludselig går i stykker undervejs.
Hos Klarup Caravan har vi vores eget værksted på 800 kvadratmeter, hvor vi udfører reparation og service af campingvogn, uanset om du har købt den hos os eller ej. Vores værksted og butik ligger i Klarup lige ved Aalborg i Nordjylland.

Afleverer campingvognen hos os eller få den hentet
Det er helt op til dig, om du ønsker at aflevere campingvognen hos os, eller om du hellere vil have den hentet på en ønsket adresse. Vi indgår gerne en aftale om, at vi kan hente og bringe din campingvogn, når den skal til service eller reparation hos os. Vi kan også sende en servicevogn ud, hvis der for eksempel er opstået problemer med campingvognen, mens den holder på campingpladsen.

Vi har mere end 30 års erfaring med service af campingvogn
Vores dygtige mekanikere har mere end 30 års erfaring inden for reparation og service af campingvogn, og det betyder, at vi både har kompetencerne og erfaringen til at reparere og servicere alle mærker og modeller. Vi udfører også forsikringsreparationer.
Vi er et godkendt DCU-testcenter, og vi udfører derfor alle DCU’s eftersyn.

Få en fast serviceaftale med os
Du kan med fordel vælge at indgå en fast serviceaftale med os. På den måde behøver du ikke selv at huske på, hvornår det er tid til service af campingvogn, og vi oplever, at det både er nemt og samtidig giver stor tryghed for vores kunder.
Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med service og reparation af campingvogn eller for at indhente et uforpligtende tilbud på en fast serviceaftale med os.