Husk! Åbent Skærtorsdag og 2. Påskedag kl. 11-16 / Lørdag kl. 10-15
Åbent hver weekend
Vi åbner igen i morgen kl. 10:00
Husk! Åbent Skærtorsdag og 2. Påskedag kl. 11-16 / Lørdag kl. 10-15
Åbent hver weekend

Opbevaring af campingvogn udendørs

Mangler du et sted at opbevare din campingvogn?

Det er langt fra alle campingvognejere, der har mulighed for at opbevare deres campingvogn på egen grund, når den ikke er i brug. Ofte er der for eksempel brug for vinteropbevaring af campingvogn. Hvis du mangler en sikker og tryg opbevaringsplads til din campingvogn, så hjælper vi hos Klarup Caravan dig gerne. Vi tilbyder udendørs opbevaring af campingvogn, hvad enten du har behov for opbevaringen i en kortere eller længere periode.
Opbevaringen er udendørs, og der er ikke mulighed for at få campingvognen opbevaret i særskilt indhegning. Det er til gengæld nemt at komme til din campingvogn på vores udeareal. Pladsen er lige ved vores store campingcenter ved Aalborg i Nordjylland, og den ligger tæt ved motorvejsafkørslen 26 på motorvej E45.

Tid og pris for opbevaring af campingvogn
Vi tilbyder følgende priser på opbevaring af campingvogne:

6 mdr.: 800 kr. (minimum)
12 mdr.: 1.500 kr.
Mulighed for tilkøb af ekstra måned: 200 kr.
Alle priser er inkl. moms.

Praktiske informationer om opbevaringen
Din campingvogn bliver opbevaret på vores indhegnede plads med port og lås. Her får du din egen plads, og vognen står godt og ugeneret i den aftalte opbevaringsperiode. Der må ikke efterlades løse genstande på det lejede område.
Her har du mulighed for at lade din campingvogn parkere, men samtidig hente og bringe den, når du har brug for den – dog inden for vores normale åbningstider.
Afhentning og tilbagelevering skal også ske inden for normal åbningstid.
Der kan forekomme specielle åbningstider, som kan ses her på siden og på Facebook.

Ansvar og risiko ved opbevaring af campingvogn hos os
Det er din egen forsikring, som dækker campingvognen i den periode, du opbevarer den hos os. Derfor skal du være bekendt med, at campingvognen under lejeperioden står for eget ansvar og egen risiko.


Ring gerne til os på tlf. 98 31 88 88 for at høre mere